Detalii livrare

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula a 2-a zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 15:00. Expeditia se face numai prin firma de curierat cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare (URGENT CURIER S.R.L. sau FAN COURIER EXPRESS S.R.L.) ce lucreaza in sistemul door-to-door (livrare la domiciliu), avand ca timp mediu de livrare 24h (o zi lucratoare) pentru orasele in care firmele de curierat au puncte de lucru. Comenzile trimise vineri se trimit cu mentiunea „Livrare Sambata”, dar este posibil ca in unele orase acest lucru sa nu fie realizabil si livrarea sa se faca Luni.

Coletele trimise de catre dvs., printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre YOU ARE SPECIAL SRL. Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri YOU ARE SPECIAL SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va hotari impreuna cu clientul daca respective comanda sau produse vor fi livrate sau nu. Valoarea maxima a obligatiilor YOU ARE SPECIAL SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.